fredag den 1. november 2013

Sy til din Baby # 1


Mit første indslag i bloglegen "sy til din baby" som løber hele november måned er en lille striktrøje til Hannah. (ja, jeg tænker bloglegen lidt bredt, så jeg både syr og strikker...) Det er Anna , der står bag legen, og der er rigtig mange deltagere her i blogland, så der er nok inspiration at hente! Så jeg ser frem til en rigtig inspirerende måned i baby-tøjsmode :-)


Trøjen er strikket i en str. 3-6 mdr. Men passer perfekt til Hannah nu, selv om hun er 7 mdr.
Strikketeknikken hedder vendestrik og giver et rigtig flot look syntes jeg. Mønsteret såvel som garn og knapper er købt i min yndlingsgarnbutik der hedder Nicoline garn og ligger lige ved Nørrebros rundel på Fynsgade. De er bare super hjælpsomme og søde de damer der er i den butik, så her får de altså lige lidt gratis reklame fra min side ;-)

Garnet er Drops baby alpaca silk i en oliven/vissengrøn og sart lysserød farve. Knapperne syntes jeg passer helt perfekt til blusens look samt farver.Her ses den frække model...

11 kommentarer:

 1. Sød og skøn trøje og model :-)

  SvarSlet
 2. Åh skønne Hannah! - og lækker trøje!

  Camilla

  SvarSlet
 3. Hvor er den skøn og sikke en skøn pige du har :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 4. Hvor er hun lægger den lille model i den flotte trøje :)

  SvarSlet
 5. Hold op for en lækker trøje - og man kan da kun sige det samme om din søde skønne model.
  Kh Maria

  SvarSlet
 6. hold fast hvor er den flot. hvad hedder det mønster, for det bliver jeg da nødt til at få fingrene i.

  SvarSlet