mandag den 14. oktober 2013

Tyl og stjerner


I weekenden syede jeg dette lille sæt til Lea. For tiden er hun meget interesseret i prinsesser og taler meget om prinsessen der bor på det høje slot... Derfor kunne jeg da ikke andet end at sy et prinsesseskørt til hende.

Skørtet er syet i blødt, lysseblåt tyl med lysseblåt satin underskørt. Jeg brugte et mønster fra Stof og Stil. De er nemme at bruge og mønsteret er allerede klippet ud for en. Blusen med turkis stjerner, er syet i jersey efter minikreas mønster. Jeg har dog ud over at rynke ærmet til lidt puf-effekt sat et lille stykke elastik ind i hvert ærme, så det rynker på det led også (jeg ved ikke helt om dens slags ærme har et bestemt navn?).
Lea er vild med outfittet, men jeg måtte bestikke hende med en banan for bare at få nogle rigmelig okay billeder af hende med det på... Hun insisterede også på at billederne blev taget i hendes "nye" stor-pige-seng. Kasper har nemlig erstattet en af tremmesiderne i hendes tremmeseng med en hvid plade/sengehest, så hun nemt kan komme ind og ud af sengen, og det var hun selvfølgelig meeeeget stolt over!


14 kommentarer:

 1. Vidunderligt lille prinsesse-sæt... Synes det er skønt og klæder din yndige datter rigtigt godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det var sødt sagt - tak! Ja, herhjemme er det totalt prinsesse tema for tiden... :-)

   Slet
 2. Super sødt sæt! Er det bare en alm bluse du har sat rynk i på siden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, det er det helt almindelige bluse/T-shirt mønster fra Minikrea jeg har brugt. Ærmet har jeg lavet som en kombination af det på "EASY" siden af mønsterarket og det med rynk på den anden side af mønster arket. Fordi jeg ønskede at ærmet skulle være bredt for oven men alm. ved håndledet. Rynken i siden har jeg lavet ved at sy et lille stykke tyndt elastik ind - super nemt. :-)

   KH
   Ann-Katrine

   Slet
 3. Hvor er det et fint sæt. Lige noget for en rigtig prinsesse :)

  SvarSlet
 4. Hun er da bare skøn i hendes nye tøj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er da dejligt at sidde en tirsdag morgen og læse sådan en sød hilsen! :-)

   Slet
 5. Dejligt! Skønne outfits og dejlig pige!

  SvarSlet
 6. Hvor er det sødt også selv om at du ikke har brugt "pige-farver"

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Lige præcis det med farverne er helt overlagt fra min side, fordi jeg tænkte, at hvis outfittet ellers var prinsesset nok, ja, så kunne jeg godt komme afsted med at sy det i blå farver... Og det virkede :-)

   Slet
 7. Hvor er det fint! Hun ser skøn ud.
  Utroligt som de prinsesser fanger de små piger ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og jeg præsenterer hende ellers både for helikoptere og biler, men prinsesser og lysserød er altså det der vinder... :-)

   Slet