onsdag den 30. oktober 2013

Jeg er vild med børnestoffer!!!


Der findes så mange lækre stoffer, men en af grundende til at jeg begyndte at sy er, at jeg ikke kan stå for alle de skønne stoffer med børnemotiver - og de muligheder alle de fantastiske stoffer gir'!

Nu har jeg tilmeldt mig Annas blogleg "Sy til din baby" som foregår i hele november måned. Så havde jeg jo lige et påskud til at købe lidt nyt... Disse stoffer er alle jersey og jeg glæder mig allerede til at få saks og nål i dem og forhåbentlig lave nogle fine kreationer til min lille Hannah (uha, tiden flyver, hun er jo faktisk allerede blevet 6½ måned...)


Stofferne er i mine øjne super skønne og de er alle købt hos XoEin Ding.

10 kommentarer:

 1. Fantastiske stoffer - jeg er vildt spændt på hvad du får lavet af dem :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hende Line har bare nogle lækre stoffer!!!

   Slet
 2. De er jo bare så lækre! Jeg synes Line har et dejligt sortiment af de bedste af de bedste stoffer :-) jeg glæder mig til at se, hvad lille Hannah skal forkæles med

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Jeg håber jeg kan gøre de lækre stoffer ære!

   Slet
 3. Det er da nogle skønne stoffer du har fundet, gælder mig til at se hvad du får ud af dem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, håber jeg kan leve op til forventningerne... :-)

   Slet
 4. Årh man kan blive så afhængig af de børnestoffer :o)
  Glæder mig til at se hvad du får lavet og evt hente inspiration - jeg deltager også i sy til din baby :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Glæder mig også til at se dine kreationer!!!

   Slet
 5. Jamen, de er jo også alt for skønne de stoffer du har købt! Virkelig lækker kvalitet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps! Glæder mig til at få gang i dem!!! :-)

   Slet