torsdag den 17. oktober 2013

Genbrug...


Denne lille "ko"-dragt var faktisk noget af det første jeg syede til Lea i sin tid. Det er en str. 68/74 - så det er efterhånden noget tid siden... Jeg syede den efter MiniKreas mønster og yderstoffet er kolignende fleece, forstoffet er blomstret jersey, ribberne er pink ligesom det pink satinkantbånd og bindebånd.


 Nu er det blevet Hannahs tur til at få den på, når hun skal ud og sove eller med mor rundt i bæreselen. Jeg syntes faktisk den er ret fin og det syntes jeg også min lille datter er - og jeg er jo heldigvis ikke Biased... ;-)
6 kommentarer:

  1. Den er bedårende... ihh hvor kært (og med det lækreste indhold)

    SvarSlet
  2. Hvor er den fin :) Det er sjovt, jeg har netop lige syet en dragt i samme mønster til min veninde... :)

    SvarSlet
  3. Hvor er den lækker - og her mener jeg både baby og dragt ;o)

    SvarSlet