mandag den 28. oktober 2013

2 x retrostofudfordring...


Jeg er kommet bagud med retrofudfordringslegen, men arbejder på at indhente det forsømte...


August måneds yndlingsretrostof er dette skønne børnestof med fugle i lysserøde og blå nuancer.


September måneds yndlingsretrostof er dette børnestof med ænder og blomster .
Begge stykker stof er købt hos Marte, som også står bag selve retrostofudfordringen, som du kan læse mere om her.

Jeg har inspireret af Annas DIY lavet et sengetæppe til Leas seng, nu hvor hendes far, har taget en af tremmesiderne ud og hun har fået en "stor-pige-seng", syntes jeg at det var på tide med et sengetæppe. Jeg har ikke lavet tæppet magen til Annas, men har lavet runde hjørner, syet skråbånd på og bagsiden er lysserød fleece. Men jeg siger endnu en gang TAK for den store inspiration man kan finde hos alle i andre dygtige og kreative damer "derude" i blogland!
Jeg har faktisk også klippet ud til et tæppe magen til til Hannah, men det er endnu ikke kørt igennem maskinen. Men hun sover stadigvæk i sin vugge, så min undskyldning er, at tæppet jo er alt for stort til vuggen... :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dog et skønt tæppe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg syntes blandingen af retrostoffer og moderne stoffer fungerer ret godt... :-)

   Slet
 2. Det er da et virkelig dejligt tæppe....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er skønt med dejlige kommentarer :-)

   Slet
 3. Sikke et yndigt tæppe :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak! Det er totalt tøset syntes jeg. Men det er vel også derfor, at det er faldet i så god jord hos Lea... :-)

   Slet