tirsdag den 3. september 2013

Følelsen af at være bagud...

Kender du det?:

Jeg har bare lidt for meget jeg gerne vil nå, og det kan være svært at få det prioriteret i rette rækkefølge. Det resulterer så nogle gange i, at jeg får en følelse af konstant at være bagud med alting... Lidt som om at det der tog, der hedder hverdagslivet med små børn og det hele kører lidt stærkere end jeg gør!

Hmn... Jeg har så mange ideer, DIYs og opskrifter som jeg mægtig gerne vil dele ud af! Men tiden er knap - Specielt lige nu, hvor Lea har en 2½ års udviklings"krise" og alt er svært for hende at kapere lige nu. Hun bliver meget let ked og frustreret og er begyndt at skubbe fra sig i vuggestuen, hvilket ellers var noget hun ifølge pædagogerne ellers aldrig gjorde. Der er vel ikke andet at gøre, end at huske, at det er en periode der går over igen og at det nok trods alt er værre for min lille frustrerede pige end for hendes forældre!


Det er netop også derfor vi forsøger, at give hende så regelmæssig en hverdag som muligt - men med en lillesøster på 5 mdr. og en far der skal pendle til og fra arbejde - kan det også give lidt udfordringer...

Mit behov for at udforlde mig kreativt har jeg midlertidigt måtte minimere en hel del, hvilket jo er okay! Men så sker der jo det, at ideerne bare hober sig op og alle de små halvfærdige projekter ligger der og "kigger" på mig.

Mon ikke, det hele egentlig er som det burde være, og at det blot er min idé om hvad den "perfekte" eller "rigtige" mor skal gøre/kunne klare på et døgns 24 timer der er skudt lidt over målet!? Måske er det helt okay, at maden ikke er klar præcis kl. 17:30, så man undgår alt for trætte børn ved bordet. Måske er det også okay, at alt ens barns tøj ikke er hjemmelavet og i moderigtig retrostil. Måske er det også okay, at mor ikke altid er mega overskudsagtig og har bagt boller og støvsuget og vasket tøj. Måske måske...

4 kommentarer:

 1. Du skal nok nå det hele søde, men JA jeg KENDER det alt for godt. Man har bare kun 2 arme. I går styrtede jeg også rundt, Victor havde formået at svine sig så voldsomt til i sfo at alt (også sko) måtte i maskinen, og da han så kom hjem fra fodbold så han ligeså grove ud igen... Så alt i maskinen igen igen og Victor under bruseren :)
  Emil trodser også en del lige p.t. Han herser med os og vil kun det han vil. Gider f.eks. ikke sidde sammen med os andre og spise aftensmad. Når vi så rydder væk kommer han grædende løbende og er sulten... For hel.... da også :)

  SvarSlet
 2. Åhh ja - det kender jeg godt *suk*

  Men det er vel bare at lave en prioriterings-rækkefølge, og så se hvor langt man når - og lade være med at have dårlig samvittighed over resten ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det man prøver... Men det kan godt være lidt svært med samvittigheden...

   Slet