lørdag den 21. september 2013

Bedre sent end aldrig!


Nu har jeg endelig fået lavet min blog-make over :-) Jeg er helt godt tilfreds med resultatet
 - hvad syntes du?

Jeg havde dog først planlagt at springe over til Wordpress istedte for blogger, men det var altså liiiige lidt for avanceret til mig :-( Derfor er det fortsat blogger men nu i lidt "nye klæder"...

Mange af jer kommenterede retmæssigt min noget kedelige titel på bloggen. Derfor lagde jeg hovedet i blød for at finde frem til en lidt mere krea-inspireret titel/logo. Jeg er kommet frem til denne lille uro. For det første er jeg vild med uroer, og for det andet så syntes jeg de små uro-ophæng meget fint symboliserer hvad det er jeg blogger om. Den grønne baggrund er også røget sig en tur, skrifttypen er ændret og andre småting... Men en blogs udseende, er lige gået op for mig, vil jo løbende ændre sig, efterhånden som man får nye idéer, inspiration samt erfaring ud i blogging...

I samme åndedrag - kun godt en måned forsinket har jeg også endelig fået syet vinderblusen af min Give Away. Jeg fik at vide af vinderen, at hun gerne ville have en langærmet T-shirt til sin 2 årige datter, gerne med raglanærmer med pipping. Hun kunne godt lide stoffer som dette:


Men ærmerne måtte ikke være syet i forskelligt stof (som jeg jo har for vane) og det måtte under ingen omstændigheder være lyserøde eller lille ærmer...


Nu håber jeg bare modtageren bliver glad for blusen! Hvad syntes du om resultatet?
Bambibluse med lange raglanærmer. Neonorange pipping og pyntestikninger samt to ens lyssegrå ærmer med mørkegrå rib.


4 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er det bare blevet flot :) Tillykke med den "nye side" :)

  Og sikken en heldig vinder til sådan en lækker bluse.. den er super fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Sætter stor pris på din kommentar!!! :-)

   Slet
 2. Den er SÅ fin - vi glæder os til at modtage den :)
  Maria
  www.MinKusineMaria.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre! Måske man kan være så heldig at se et billede, når hun får den på? :-)

   Slet