torsdag den 29. august 2013

Årets første efterårskjole

Nu er det vist ved at være sidste chance for at lufte sommertøjet... Derfor har jeg som flere af jer andre her i blogland så småt begyndt at sy efterårsgarderobe til ungerne.

Jeg har lagt ud med at sy en efterårskjole i grøn og rød polkaprikket velour med lange røde rib ærmer og en rød halsrib. Ribdelene syede jeg med tvillingenål, hvilket var første gang jeg prøvede det. Det var ikke helt nemt, men øvelse gør forhåbentlig mester... Jeg blev inspireret til at forsøge mig med tvillingenål, fordi jeg så denne DIY hos Nicoline :-)


Mønsteret er fra Ottobre vinter nr. 6/2012. Jeg har dog undladt de flæser, det var meningen der skulle på forsiden af kjolen. Jeg syntes, at det ville blive for meget, når stoffet er polkaprikket. Stoffet er købt i Stof &Stuff i Århus (sidste vinter). 

Lea er tydeligvis ret betaget af alle de mange prikker... 

2 kommentarer: