mandag den 12. august 2013

Åh, er der allerede gået fire uger???


Vi har alle fire nydt vores sommerferie i fulde drag og vi har været mere heldige med vejret end man havde turdet håbe på i Danmark! 

Vores ferie i år, har været hjemme i Danmark og vi har slappet af, slukket for mobiler og computere - ja, selv min symaskine og blog har stået alene hen... Men nu er hovedet fuld af ideer og det kribler i mine fingre for at komme i gang med at realisere dem! Jeg er så glad for alle de, der har givet mig deres besyv med min blog i forbindelse med den forestående "blog make-over" og Give Away :-) 

Det er ikke kun ideer der står i kø i mit hoved det er også en del DIYs og opskrifter der er på vej...

Herunder følger et par enkelte sommerferieminder.


Efter en tur i bade bassinet er det dejligt med lidt fordybelse...


En dejlig "håndfuld"!


Tid til leg og væren i nuet.


 Is hører jo en hver sommerferie til :-)

Nu vil Hannah og jeg cykle ned og hente Lea efter hendes første dag i vuggestuen efter ferien - og så skal vi bage boller og lave ketchup.


2 kommentarer: