torsdag den 11. juli 2013

Vinderpuden


Så er vinderpuden fra min første give away blevet færdig og den kommer med posten til Libbie, med bloggen "Binemor", i morgen :-) Jeg fik at vide, at hun gerne vil have en pude i noget gul-orange og evt. med røde eller grå knapper. Så det blev denne lækre næsten karrygule pude i skønt uldstof fra Kvadrat. Jeg syntes den blev pænest med orange knapper på den ene side og så fik den grå knapper på den anden side, så kan man jo vende den, som man lyster... Nu håber jeg bare, at den falder i god smag hos modtageren. 

Kvaliteten af billederne drillede mig en hel del, og farverne er desværre ikke blevet så fine, som de er i virkeligheden...

2 kommentarer:

  1. NØJ HVOR ER DEN BLEVET FED! Lige som jeg havde forestillet mig. Tusind tak Ann-Katrine, jeg glæder mig til at modtage den

    SvarSlet
  2. Det er jeg sørme glad for at høre! :-)

    SvarSlet