onsdag den 3. juli 2013

Små vaskebjørne og flodheste

Jeg er som så mange andre krea-bloggere helt vild med stoffer - og det er svært at holde sig  skindet, når man ser nogle fine stoffer... Jeg er også rigtig god til at finde på en fin undskyldning overfor mig selv om hvorfor jeg selvfølgelig ikke kan leve uden netop dette, dette og dette stykke stof :-)

Jeg har syet en lille bluse i en str. 1 år med nuttede vaskebjørne i fuld vigør og med orange rib og små gule pufærmer. Og en bluse i str. 2 år med flodheste og blå raglanærmer med en blå og hvid prikket pipping. Jeg ved ikke lige i øjeblikket hvem jeg skal give dem til, derfor ligger jeg dem op i min lille shop - Måske en lille dreng eller pige derude ville få glæde af en sådan lille sommerbluse...


Begge T-shirts er syet i lækkert jersey købt i Stof & Stuff og de kan vaskes ved 40 grader, hvis du tumbler dem kan de dog krympe en lille smule og det slider jo også lidt mere på stoffet... Prisen er 65 kr pr stk.

2 kommentarer:

 1. Flotte trøjer og sødt mønster på stoffet.
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er blevet ret vild med de lækre jerseyprint man kan finde rundt omkring.
   :-) Ann-Katrine

   Slet