lørdag den 6. juli 2013

Røde tomater og brystbetændelse...


Av! Ja, tomaterne er blevet modne, blomsterkrukkerne på terrassen står i fuldt flor og solen har besluttet sig for at begunstige os med sin tilstedeværelse og vi er klar til sommerhygge på terrassen, men jeg har fået brystbetændelse :-(

Det er første gang jeg prøver det - og jeg vil bare lige sige til alle de skønne kvinder derude: Pas på jeres ammebryster! Hold dem varme! For det er bestemt ikke anbefalelsesværdigt.


Det skal dog lige siges, at rododendronen er afblomstret og at vi allerede har spist jordbær fra terrassen flere gange...

2 kommentarer:

  1. Åhr nej....jeg havde ofte brystbetændelse, eller begyndende i alle mine 3 ammeperioder, synes ellers jeg passede på, men det var så nemt liiiiige at rende i postkassen uden jakke når bebs endelig sov og man manglede noget at kigge i imens den trælse rugbrødsmad skulle spises...
    God bedring søde.

    SvarSlet
  2. Tak for din søde kommentar! Heldigvis gik det ret hurtigt i sig selv igen. Men øv hvor bliver man dårlig.

    SvarSlet