mandag den 1. juli 2013

Og vi har en vinder...

Så blev ungerne puttet, og jeg fik min søde ingeniør-mand til at hjælpe mig med at trække en vinder af min pude-give away. 

Og vinderen blev: Binemor med den dejligt inspirerende blog: http://binemor.blogspot.dk/ - Skriv en mail til mig, så vi kan finde ud af farvevalg osv...

Lodtrækningen er foregået ved, at jeg skrev alle deltagere ind i en liste i Excel, hvor ens navn går igen med så mange lodder man deltager med (kollone A). I den tilstødende kollen B genererer jeg et tilfældigt tal mellem 1 og 1000  med kommandoen "=round(rand()*1000;0". Den deltager med det højeste tal vinder - hvilket markeres automatisk i kollone C med kommandoen "=if(B3=max($B$1:$B$100);"Winner";"")".


2 kommentarer:

 1. EJ ER DET RIGTIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  YOU JUST SAVED MY DAY
  Sender straks en mail :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Hej. Godt nok nogle flotte T-shirts du har lavet Er VILD med vaskebjørnene.

  SvarSlet