fredag den 12. juli 2013

Klar til sommerferie

Lea har fået disse søde shorts af sin moster, men havde ikke rigtigt en sommerbluse der matchede... Uha, det kunne jeg ikke have, så jeg har syet disse to T-shirts med pufærmer og jeg syntes de passer fint til shortsene :-)
Nu er Leas sommergarderobe ved at være fuldendt, og det er godt, for i morgen starter vores fire uger lange sommerferie - Nøj, hvor jeg glæder mig!!! Vi starter med en tur til København efterfulgt af sommerhustur til Tisvilde. Ellers skal vi bare slappe af, hygge, nyde hinandens selskab og forhåbentlig nyde det gode sommervejr :-) Det skal altså være en ferie af den slags, hvor man ikke har 1000 aftaler eller projekter man liiige skal have ordnet. Ja, sådan en hvor man slukker for mobilerne og computerne osv... Derfor vil der nok også være lidt sommerferie-stille på min blog de næste par uger... 


2 kommentarer:

  1. Det er nogle fine t-shirt!
    Nyd sommerferien rigtigt meget. Vi drager også af sted i morgen. Jeg Stor-glæder mig!

    SvarSlet