onsdag den 10. juli 2013

Hr og Fru Giraf

Noget stof egner sig til at blive brugt til både drenge og piger. Jeg syntes, at dette girafstof er et af slagsen. Derfor kunne jeg ikke lade være med at lave både en drenge og en pige version. Drenge T-shirten er lavet med raglanærmer, og jeg har valgt, at ærmerne skulle være i forskelligt stof. Pige T-shirten er med hvide pufærmer. Til begge T-shirts har jeg brugt gul tråd til pyntestikningerne.

6 kommentarer:

 1. Sikke fint girafstoffet er i blåt!
  Og sikke nogle søde trøjer. Er specielt vild med fru giraf med pufærmer.

  SvarSlet
 2. Mange tak! Og tak for tippet ang. stoffet :-)

  SvarSlet
 3. Står der ikke lidt "Gustav" på Hr. Giraf?:)

  SvarSlet
 4. Nu har jeg lige kigget hele din blog igennem og må sige at du er rigtig dygtig til at sy og virkelig kreativ! :-)
  Glæder mig til at følge din blog fremover :o)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Mnage tak for din søde kommentar! Er glad for at du har lyst til at følge med i min blog :-)

  Kigger lige ind til dig ved lejlighed...

  SvarSlet