lørdag den 13. juli 2013

Blog make-over og Give Away


Jeg har nu haft min blog i et halvt års tid, og jeg syntes, at det er super sjovt at blogge og finde inspiration blandt andre krea-bloggere derude! Men blogspot har sine begrænsninger, og da jeg jo har fået mit eget domænenavn af min svoger i gave, overvejer jeg nu ret kraftigt at give min blog en hæftig make-over efter sommerferien. Ja, vores sommerferie starter i dag og fire uger frem - juhuuu! I den anledning har jeg lavet en Give Away - som jeg håber du har lyst til at deltage i!

Du kan vinde en T-shirt i størrelsen nyfødt til 10 år. Vinderen kan selv være med til at bestemme blusens udseende. Skal den være med korte eller lange ærmer, skal det være raglanærmer - med eller uden pipping  - eller måske pufærmer. Farvevalget har du også indflydelse på. Skal den være mønstret, ensfarvet eller med forskelligtfarvede ærmer... valget er dit og mulighederne er mange! :-) 

For at deltage skal du blot skrive en kommentar, hvori du giver mig et godt råd til hvordan jeg kan gøre min blog bedre, mere brugervenlig, flottere mm... Jeg vil bruge jeres råd til at "pimpe" min blog :-)

Alle kan være med og man behøver ikke have en blog for at deltage, så skal du blot huske at skrive din email i din kommentar. 

Vinderen trækkes d. 15. august (når børnene er blevet puttet :-))

Du kan se eksempler på mine T-shirts her, her, her, her, her, her og her...23 kommentarer:

 1. Jeg er klart med her også :)
  Jeg kan allerbedst lide at kigge på store billeder. Farverne må gerne være rolige.
  Jeg ønsker mig en bluse til Emil str.98, håber
  jeg er heldig endnu engang :)
  Jeg lovelinker også til din give away bare fordi
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne deltage og det er oven i købet min fødselsdag du trækker Give Awayen på.
  Jeg er selv til det enkelt lyse look hvad angår blogdesigns. Så er jeg ret vild med grafiske elementer og et twist at neon farver. Personligt kan jeg sige at min blog også trænger vældig meget til en makeover, mine evner er bare ikke hertil.

  SvarSlet
 3. Fandt lige din blog via Binemor - og har da fluks meldt mig som læser :)

  Er helt pjattet med dine t-hirts og har både en dreng og pige så er helt klart med i din give away ;)

  Jeg er mest til de helt lyse og enkle blogs holdt i få farver så billederne kommer i fokus :) ikke at mine egne billeder er super fantastiske, men drømmene er der :)))

  Smil

  SvarSlet
 4. Jeg stødt lige på din blog, og jeg synes den ser hyggelig ud. Lækker giveavay du har gang i. Jeg ville ønske mig en langærmet, raglanærmer til lækre drengefarver i str. 8 år - derfor ikke for "pattet". Resten får du frit spil med...
  Mht. til din blog, så er en mere i øjenfaldende header en god ide. Også flere flotte billeder i sidepanelerne, som kan linke videre og gøre en nysgerrig. Min blog er i øvrigt ej heller helt perfekt, men det kommer nok på et tidspunkt...
  Har tilmeldt mig som fast læser via bloglovin...
  Kh Eline

  SvarSlet
 5. Jeg synes du skulle tage og kigge på denne blog http://blogfantastisk.blogspot.dk/
  hvor du kan få meget hjælp til din blog.
  Denne blog har også nogle rigtig gode fif og har selv brugt nogle ting derfra http://www.andentilhojre.dk/

  Jeg foretrækker hvis baggrund så billederne kommer i fokus og så skal det være pæne billeder, altså gode farver, ikke nødvendigvis kæmpe store for man kan jo bare tage nærbilleder af detaljerne,
  Synes heller ikke der skal foregå for meget i sidebaren men det er jo bare min smag.

  Hvis jeg vinder så ønsker jeg mig en trøje i str. 4 år til min søn. Du får frit spil så længe der er lange ærmer på.

  Har meldt mig som fast læser og deler lige for god karma.

  SvarSlet
 6. lækker give away :) jeg vil foreslå en ny skrifttype der er nemmere at læse og så er jeg ellers vild med store billeder og et gennemgående farvetema. tror denne blog kan give dig mange gode hjælpemidler til at lave en rigtig flot opsætning: http://blogfantastisk.blogspot.dk/

  /sandra, sandravarn@gmail.com :)

  SvarSlet
 7. Hej:)

  Det jeg umiddelbart savner mest er et søgefelt! Jeg elsker at kunne søge rundt, og ikke kun bruge stikord. Jeg kunne heller ikke finne en bloglovin knapp? (men måske jeg er blind;))

  Jeg kan godt li fargekombinasjen på siden, jeg syntes godt at kreavtive sider kan bruge litt farge - men en header/logo - DET ville være for najs.
  Men litt mere som "skriger" krea - farger/krusseduller - eventuelt bruge bilder av det du lager rudnt om kanten for at lage litt mer liv? Som du selv nevner er du glad for farver!

  Flytte tekstboksen over mod venstre side, det kan føles "lit meget" med så mye grønt rundt når der ikke er tekst der!

  Det var ihvertfall et par tanker som umiddelbart slo mig;)

  SvarSlet
 8. Store billeder - stor skrift... Lidt forenkling og lysere farver ville være godt - selv om jeg rigtigt godt kan lide den prikkede baggrund...

  Og måske en anden header?

  SvarSlet
 9. Jeg vil også gerne være med...:) Du kender efterhånden str:)
  Jeg er mest til det enkle look, kan godt lidt din skrifttype, den signalerer, at det er "hjemligt", uformelt og giver følelsen af, at man læser et brev fra en god ven. Men resten af "designet" måtte gerne syne rent, så det på den måde er teksten og billederne, der er i fokus.

  Kram til dig fra mig

  SvarSlet
 10. tak for denne artikel meget interessant

  SvarSlet
 11. Faldt over din blog da jeg ledte efter diy babybukser - og så denne fede giveaway... måtte jo så lige kigge lidt på din blog og har lige læst en del indlæg.
  Synes det er en fantastisk dejlig grøn baggrund med prikker - meget frisk. Du er god til at lægge billeder ind i dine indlæg, men savner lidt mere tekst mellem billeder, eks. når du lægger billeder op af de ting du har syet. Behøver ikke være meget tekst...

  Hilsen Annie (anniesben@gmail.com)

  SvarSlet
 12. Uhh en lækker give away, den er jeg med på.

  Jeg syntes måske din overskrift på bloggen kunne være lidt mere "spændende", måske med et baggrundsbillede, eller noget. Og så syntes jeg at den hvide baggrund bag blog indlæggene er lidt "hård", måske en lysegrøn kunne være flot.

  Ellers en super flot blog.

  Min datter Alma kunne godt tænke sig en trøje i str. 80 hvis hun bliver den heldige vinder.

  Hilsen Tina.

  Pedse@ofir.dk

  SvarSlet
 13. Hej - jeg kan godt lide din farverige baggrund. Skrift typen i indlæggene synes jeg er lidt for hoppende. Jeg synes enten du skal finde en anden eller lave den større.

  Jeg har delt din konkurrence på min blog www.MinKusineMaria.dk, hvor jeg skriver om sprogstimulerende aktiviteter med børn i hverdagen.

  SvarSlet
 14. lækker præmie. mit råd er ikke at bruge for mange forskellige farver, mønstre og skrifttyper. jo mere enkelt jo nemmere at overskue.


  'marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg vil også være med ;-)
  Jeg vil helt klart sige en mere iøjenfaldende header, en anden skrifttype.. og så bli'r jeg måske også lidt forvirret af den prikkede baggrund :)
  Rigtig god ferie...

  SvarSlet
 16. Lækker blog - som den er.
  Jeg kan godt lide det overskuelige der er i din blog, måske en større overskrift.
  Hilsen Gitte
  Email gitte@gismo.eu

  SvarSlet
 17. Hej. Jeg er helt klart med på større skrift og væk med den prikkede baggrund. Og måske en anden mere "åben" farve. Fx svag rosa eller lysegul i stedet for den mørkegrønne stribe. Det er et par dage siden jeg faldt over din blog, - så har egentlig tænkt gevaldigt over hvad JEG godt kunne tænke mig af ændringer. Nå, væk med den mørkegrønne og den prikkede...Synes desværre de lukker din ellers meget lækre og inspirerende blog. Jeg kunne dog også godt tænke mig nogle flere DIYs mønstre, specielt på dine nederdele.... Og lidt mere bagværk og drivhus og....ja.....følger med;-). Mvh fluddi82@sol.dk. Orker desværre ikke lige at finde googlekoden her 02,49..... gab...

  SvarSlet
 18. Jeg har lige meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge dig :-)
  Skøn give away!

  SvarSlet
 19. Hejsa smukke:-) Jeg synes ikke, skrifttypen er den bedste. Den er sådan lidt hoppende/forvirrende - ikke så læservenlig. Desuden har jeg tænkt, at du kunne sætte billederne lidt mere iøjnefaldende op. Sådan lege lidt med at de fylder noget mere. De er altid i midten og fylder ikke skærmen op, Prøv desuden at lege med billederne på f.eks. Instagram eller anden fotoapp. Det giver dem sådan et fedt - lidt mystisk look, så man får lyst til at "surfe" videre i dem. På en eller anden måde er det federe at billedet fanger end om man lige kan se alle detaljer. Det visuelle fanger:-) Tænker desuden den øverste linie kunne peppes op ved anden skrifttype og måske farver på de forskellige muligheder. Glæder mig til at se resultatet:-)

  SvarSlet
 20. Hello,

  I would like to play.:)
  Your game is on my sidebar,on the right,move the blog please.:)
  http://petite-armoire.blogspot.com/
  betikarauski@gmail.com

  All the best.:)
  Bernadett

  FB,BL:Petite Armoire

  Well,I do not know what to say...I love your blog...The color of it,the design ,the posts...I would not change anything...:)
  I need a T-shirt or jumper for my 4,5 years old daughter...Pink or purple...Or for my 10,5 years old daughter...green...:)

  SvarSlet
 21. Very nice gift, hope for the best.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 22. Ja, blogspot har helt klart begrænsninger. Jeg håber du får lavet en rigtig fin blog.
  Jeg er mest til det enkelte, selvom jeg synes det er svært samtidig at få plads til alle de ting man gerne vil have ude i siden - eller siderne. Jeg kan bedst li hvid det er blog-teksten, altså indlæggene, der fanger øjet først. Og headeren. Derefter kan man se efter de små spændende ting i siderne.
  Jeg læser mest blogs på telefonen, og ser derfor mest bloglovin-udgaven, men kan godt li at klokke ind og se de flotte blogs rigtigt på internet-udgaven.

  SvarSlet