torsdag den 20. juni 2013

Mix'n match

Jeg syntes tit, at jeg står med en masse sødt tøj til mine piger, men at de enkelte dele ikke heeeelt matcher... Derfor fik jeg den idé at lave nogle sæt der matcher, således at jeg kan mixe og matche som jeg har lyst. Heldigvis har jeg stadigvæk frie tøjler hvad påklædning og farve angår... 

Lea er kun godt 2 år men er så småt begyndt at gå op i farver Det er specielt lilla, som hun for tiden taler mest om :-) Jeg gruer lidt for den periode hvor hun sikkert pure nægter at gå i andet en lysserød og pink...

Det blev til en ballon nederdel, et par ballon bukser, en T-shirt med korte puf ærmer og en T-shirt med lange ærmer... Jeg arbejder på et par korte selebukser i matchende babyfløjl... Men de må blive vist frem i et senere indlæg.


Min "model" gad ikke have taget billeder, så hun ser ikke specielt glad ud...Ingen kommentarer:

Send en kommentar