torsdag den 27. juni 2013

Juni måneds retrostofudfordringskreation

Juni måned er jo midsommermåneden og mit yndlingstof denne er måned er et stof med varme gule og orange blomster. Nu har vi godt nok haft en del regn, men jeg er optimist og har syet en rigtig sommerbuksedragt til Lea med smock, elastik i taljen og bindebånd. 

Jeg er med i retrostofudfordringen, som du kan læse mere om her

Jeg har brugt et mønster fra stof 2000s "Homemade " Mønsteret er fra str. 62-92 og hedder Kylle, Rylle og Pylle (mønster nr. 1500). Jeg tror dog, at jeg vil forsøge at lave en lidt anderledes version næste gang! Og så syntes jeg altså desværre, at deres syvejledning til dette mønster var helt hen i vejret...

Stoffet er et retro-pudevår, som nu har fået nyt liv i form af børnetøj. Jeg har købt det i "Det Lille Værksted" som ligger på Vennemindevej på Østerbro i KBH.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er den sød den dragt!!!
    Skønt sommer-stof :)

    SvarSlet
  2. Den er virkelig fin :)
    Jeg elsker alt der er orange på lige fortiden ;-)

    SvarSlet