onsdag den 26. juni 2013

En lille hapser

Her får du opskriften på en lækker lille hapser, der passer perfekt til velkomstdrinken...

Til 8 hapsere skal du bruge:

Skindet fra 4 kyllingeoverlår eller kyllingebryster (kødet skal du selvfølgelig bruge til noget andet! fx: kylling-reje hapsere eller til en gang wok...).
1 kiwi
1/4 mango
1 lille håndfuld blåbær
1 spsk æbleeddike eller hvid balsamico
1 tsk honning

Tag skindet af kyllingelår eller bryster. Skær dem i passende størrelser og spred skindene ud på en bageplade med bagepapir, læg nu et andet stykke bagepapir ovenpå og stil ildfaste fade ovenpå (de skal helst veje lidt). 



Bag skindene i en 200 grader varm forvarmet ovn i ca. 10 min. eller indtil killyngeskindene er gyldne og sprøde.

Skæl og skær kiwi og mango i små tern og skær blåbærene i kvarter. Bland frugten i en skål med honning og eddike.


Server skindene med en skefuld frugtrelish ovenpå.

Både børn og voksne godkendte hapserne!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar