mandag den 24. juni 2013

En elefant kom marcherende...


I denne weekend har jeg vist kokkereret mere end jeg har syet... Vi havde besøg fra USA, så der skulle kredses lidt ekstra om maden! Men det vil jeg skrive lidt mere om i et senere indlæg, hvor jeg også vil dele et par opskrifter...

Jeg fik dog syet denne lille T-shirt i str. 1 år. Den er syet i gult jersey med mørklilla elefanter og de små pufærmer samt halskanten er syet i lilla stribet rib. Blusen skal med min søster til Irland i dag, hvor der er en sød lille pige, der skal have den i gave :-) Håber at hun og hendes forældre syntes om den.2 kommentarer:

 1. Hvor er den sød. Jeg er helt vild med de elefanter. Hvor er de fra?

  P.S. Du skal tage at slå "kode-kravet" fra her i kommentarfeltet. De kan give flere kommentarer ;-)Det gøres under indstillinger - kommentarmoderation - vælg "aldrig"

  SvarSlet
 2. Tak, både for kommentar og for tip, som jeg lige har været inde og gøre noget ved! :-)

  stoffet er faktisk en rest, som jeg har fået fra en dejlig veninde. Jeg tror hun har købt det i Stof & Stil. Men hun har hjemmesiden: http://www.lovecolourcph.dk/ Måske hun kan hjælpe dig videre ang. stoffet!?

  KH
  Ann-Katrine

  SvarSlet