tirsdag den 4. juni 2013

Barnedåb og solskinsvejr


Denne weekend har vi holdt Hannahs dåb. Det var en rigtig hyggelig dag med en dejlig stemning, grillmad, legende børn og solskin :-) Det lyder jo helt romantisk og sukkersødt... Men til gengæld blev der også knoklet hårdt dagene op til dåben og vores bryllupsdag i torsdags blev lidt "ofret" for at få det hele til at gå op i en højere enhed til dåben...

Dagene op til dåben, gik som sagt med at lave diverse forberedelser til dåbsfesten, fordi vi havde valgt, at holde den hjemme. Heldigvis var vi så heldige, at få en masse hjælp fra vores familie, og det blev faktisk nogle rigtig hyggelige dage i familiens tegn. Og som jeg sagde i min lille tale til Hannah, så er hun et heldigt barn at være født ind i en familie, hvor man hjælper hinanden og hvor man bekymrer sig om hinandens ve og vel!

Søndag aften gik vi dødtrætte med glade i seng for at vågne op til en Lea med 39,6 i feber... Den lille stakkel havde det virkelig skidt og var glohed. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg bare var den store overskudsmor og ikke havde en smule ondt af mig selv. Kasper kunne heldigvis arbejde hjemme om mandagen, så jeg kunne få sovet et par timer ekstra, hvilket var SÅÅÅ tiltrængt, at jeg rent faktisk kom til at sige, at hvis han kunne passe ungerne et par timer om morgenen, ja, så ville han slippe for at skulle "bøvse" med Hannah nogen sinde mere om natten! Kasper sagde, da jeg "stod op fra de døde" om formiddagen, at han var klar over, at jeg virkelig havde brug for søvn, når jeg havde forhandlet sådan... Kender du den træthedsfølelse, der ville gøre det muligt at sove til en Metallica koncert i haglvejr!? 

Jeg fik dog taget nogle dejlige billeder både af forberedelserne og til selve festen:

Jeg fik syet en fin sommerkjole i blomstret jersey fra stof2000 til Lea... 
Hannah er produceret i USA og vi valgte derfor at lave barbecue burgere, alt lavet selv fra bunden, og cheese cake til dessert (du kan se min opskrift på cheese cake her). Her er Lea og morfar i fuld sving med at forme bøfferne til burgerne...
 Historien bag dåbskjolen er efterhånden lang... Den er over 40 år gammel. Min mormor hæklede den på et par uger. Jeg selv inklusiv og alle mine fætre og kusiner på min mors side + deres børn er blevet døbt i denne kjole. Jeg syntes, at det er en smuk og forholdsvis enkel dåbskjole.5 kommentarer:

 1. Tusind tak for en fantastisk dag, og lille Hannah var jo bare så sød og nem.

  Og burgerne må i gerne lave igen en anden gang når man kommer på besøg... de var godt nok gode :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er altid hjertelig velkommen! Det er altid skønt at kokkerere til dig :-)

   Slet
 2. Prøver lige at skrive en kommentar med min google konto også... jeg er slet ikke så anonym.

  SvarSlet