søndag den 26. maj 2013

Rabarber & jerseybluser med pipping

Denne weekend har jeg syet bluser med raglanærmer i lækkert jersey og lavet syltetøj af årets første friske danske jordbær og rabarber - Nu tør jeg snart tro på, at vi rent faktisk får sommer i år :-). 

Det er dog ikke første gang, at jeg syr bluser. Men det er første gang, jeg forsøger mig med bluser med pippingkant ved ærmerne. Pia med den dejlige blog mum22boys har lige lavet en fin DIY netop til hvordan man kan lave raglanærmer med pippingkant i jerseybluser. Den grønne bluse med de søde flodheste og den røde pippingkant er til en lille dreng jeg kender, som snart har fødselsdag. Den anden er til Lea. Det er svampe über alles i mange glade farver på en mørkeblå baggrund, ribkanterne er stribet orange og gul og pippingkanten er knald gul. Lea syntes godt om blusen og i fik en lang snak om farver og svampe - hun er pt. meget interesseret i farver...
4 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet flotte!

  Flot jersey du har syet dem i :o)

  ...og tak for link!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det er dejligt nu også at have opdaget, at jeg kan sy i jersey stoffer og ikke kun alm. bomuldsstoffer - for så er der jo endnu flere skønne farver og mønstre at kaste sig over... :-)

   Slet
 2. Hvor er det nogle skønne t-shirts. Jeg er helt vild med svampene og den stribede rib.
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Mange tak! :-) Den stribede rib har jeg købt hos stof & stuff i Århus, men man kan også købe stoffer hos dem online...

  SvarSlet