tirsdag den 28. maj 2013

Maj måneds retrostof udfordringskreation

Maj måned er - i mine øjne - en af årets dejligste måneder! lune dage, lyse aftener samt alt det grønne i form af de nyudsprungne blomster og blade... Humøret stiger, solcremen skal findes frem og det skal solhattene også. Lea har en meget lys hud, så vi skal passe ekstra godt på, at hun ikke bliver forbrændt, når hun render og leger ude! 

Denne måneds yndlingsretrostof er lyseblåt med små hvide blomsterblade. Det syntes jeg passer perfekt til en lille sommerhat, i form af en bøllehat, til Lea.

Jeg syntes faktisk så godt om resultatet, at jeg vil lave en DIY med pdf mønster. Men jeg skal bare lige have syet en kjole til Lea til Hannahs dåb først...


I april måned nåede jeg ikke at få syet noget af mit (den måneds) yndlingsretrostof - Du kan se her, hvilket stof jeg valgte sidste måned. Nu har jeg fået syet nogle puder til vores havebænk, så nu er vi klar til at sommeren for alvor kommer...! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar