lørdag den 11. maj 2013

Hængevugge

Da jeg var gravid med Lea syede jeg denne hængevugge. Mønsteret er hjemmelavet men selve ophænget købte jeg over nettet. 


Ophænget er smart for det har både en krog man kan skrue op i et loftsbræt og en anordning (den på billedet) der gør hængevuggen transportabel fordi det passer til de fleste dørkarme. Vi brugte således også vuggen som rejseseng, når vi skulle på besøg hos venner og familie.

Madrassen købte jeg i Jydsk Sengetøjslager og betrak selv. Det var et af mine første syprojekter og jeg var vældig stolt da den var færdig. Jeg havde hørt, at det skulle være et hit med en hængevugge, specielt til urolige børn med ondt i mavsen. Lea havde heldigvis ikke ondt i maven og det var kun de første par måneder, at vi havde glæde af vuggen. Til gengæld lånte en veninde, der havde en lille urolig dreng, den, og hun havde stor glæde af den :-)


Min lille nyfødte pige, er en rigtig lille møffer. Jeg tror hun har ondt i maven, det er dog ikke fordi hun græder en masse, men hun ligger netop og møffer en hel del, når hun har spist. Så nu er hængevuggen blevet fundet frem af gemmerne igen, og vi har stor glæde af den denne gang.

1 kommentar:

  1. Hej,
    Hvordan lykkes det dig at få den så plan?
    har nemlig selv syet en og den buer en del, og da min søn absolut vil sove på maven (han vender sig selv) så er det jo ikke så godt at den buer såen..
    Mvh Kikki

    SvarSlet