onsdag den 29. maj 2013

Babysko


En af mine veninder har lært mig at lave disse babysko eller babyfutter. Man kan variere dem i det uendelige og gøre dem ekstra pigede, som mine her på billedet eller gøre dem retroagtige, ballarinaagtige eller drengede.

Jeg ville egentlig gerne vise dem på Hannahs fod, for de sidder faktisk forbavsende godt på en babyfod. Men de er lige en anelse for store hendes fødder endnu - så billeder af futterne in action må lige vente lidt. Det gør nu ikke så meget, for hun vokser så hurtugt, at det er svært at følge med.

Jeg arbejder på nogle flere forskellige variationer og vil lave et indlæg herom senere (læs: efter dåben, som er om 3 dage...). Tænker også, at lave det til en DIY :-)


3 kommentarer:

 1. Hvor er de søde :) har du en diy/opskrift?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er i sommerhus på Sjælland indtil midten af næste uge, men så skynder jeg mig at ligge en DIY op på bloggen - har efterhånden er par DIY hængepartier - så det er rigtig fedt at du skriver, at du gerne vil have en DIY :-)

   Slet
 2. Det lyder super :) jeg har allerede brugt en af dine DIY's, den med babybukserne, og de blev bare så fine. Jeg er nybegynder, og troede ikke det ville være så nemt, så tak for det ;)

  SvarSlet