onsdag den 1. maj 2013

At sy med baby i strækvikle :-)

Jeg har fundet ud af, at både lille pigen og jeg kan hygge os gevaldigt, ved at hun ligger i en strækvikle og putter helt tæt ind til mig. Imens kan jeg sy til hende og Lea. I dag fik jeg på denne vis syet en bluse i jersey med gekkoer på til Lea. Det er min første bluse med raglanærmer. Jeg syntes vældig godt om stoffet og egentlig tror jeg også, at pasformen er fin til Lea - hun må prøve den, når hun kommer hjem fra vuggestue. Men jeg er ikke helt tilfreds med hvordan jeg har fået gekkoerne til at sidde ved raglanærmerne... Jeg tror, at det ville have set fedt ud med en lilla pippingkant. Det må jeg prøve næste gang jeg syr en jersey bluse med raglanærmer i mønstret stof.

Er der mon nogen der ved, om man kan bruge alm. bomuldsstofspippingkant til en bluse i jersey? Jeg tænker på, om det i så fald mon bliver for ubehageligt at have blusen på???Ingen kommentarer:

Send en kommentar