tirsdag den 23. april 2013

Nyt tøj til Lea og maveinfluenza...

Lea har endnu en gang taget et hop, og jeg har lagt en hel del tøj væk, som var blevet for småt til hende. Jeg er derfor gået i gang med at sy noget nyt til hendes garderobe. Det går dog lidt langsommere end det plejede, for med en nyfødt er der ikke helt så meget tid til at sy som før... Jeg ville også gerne vise et billede, hvor hun har sit nye sæt på, men desværre er hun blevet syg med en ordentlig omgang maveinfluenza og er derfor ikke lige i humør til at agere model i disse dage! 

Jeg er ellers helt stolt over, at have lavet bukser med indvendige lommer og det endda med en fin polkaprikket pippingkant :-)

Blusen er syet i polkaprikket jersey - på min overlocker, som jeg efterhånden er ved at være blevet dus med.Ingen kommentarer:

Send en kommentar