torsdag den 14. marts 2013

Var der nogen der sagde pudekamp? :-)

Lea og min mand elsker at tumle og slå kolbøtter sammen! Derfor har jeg i efterhånden et par måneder gået og ruet på ideén om at kreere et lege - tumle - pude -hygge "land" til dem...

Jeg brugte lidt tid på at finde de rigtige stoffer i de rigtige farver, for da der er tale om en permanent installation i stuen, skulle det være funktionelt, børnevenligt og til at holde ud at kigge på for vi voksne også. 

Vores stue-køkken-alrum er ganske stort, så det betyder også noget, at farverne får rummet til at hænge sammen frem for at fremstå alt for rodet. Den røde tråd er blevet grøn i vores hjem og vi har da også malet barstolene og kommoden en lækker grønlig farve. 

Derfor valgte jeg, at mit pude-tumle-lege-arrangement også skulle have grøn som gennemgående tema.

Jeg har betrukket en gammel madras, en mega pude, syet en sækkestol og en hel række puder, der har et HAY-agtigt look... Pude-landet er placeret lige bag sofaen, hvilket også giver mig lidt mere ro i sjælen, for skulle Lea finde på at hoppe ned fra sofaryggen, ja, så lander hun blødt :-)

I dag var det altså store pude-betrækningsdag og i morgen går projektet videre med at sy knapper i og lukke enderne ved at sy dem sammen i hånden. Derudover har jeg klippet stof ud til at sy to pølle-puder, så der er nok at give sig til i morgen :-)

Jeg arbejder også på en DIY over sækkestolen...1 kommentar:

  1. Det bliver sjov... gad vide hvor højt vi nu kan springe fra uden at slå os...?

    SvarSlet