lørdag den 2. marts 2013

Super nemme knækbrød

Hjemmebagt knækbrød er noget vi syntes er en lækker lille snack her i familien. De er sunde, nemme at lave og gode til fx. madpakken eller den lille sult...


Jeg tager udgangspunkt i AMOs bagebog nr. 3

Du skal bruge:200 g hvedemel50 g havregryn50 g græskarkerner50 sesamfrø50 g hørfrø50 g solsikkekerner1 1/4 dl olie1 ½ dl vand1 tsk bagepulver½ tsk salt

Man kan sagtens eksperimentere og fx. komme hakkede nødder i eller fx. boghvedegryn eller lign...

Bland alle ingredienserne sammen og rul massen ud på et stykke bagepapir (kom evt. lidt mel på kagerullen). Skær pladen ud i små firkanter, pensel med vand og drys med sesamkerner og hørfrø.
Bag dine knækbrød i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25 min. Køl knækbrødene af på en bagerist og opbevar de afkølede knækbrød i en tætlukkende beholder eller kagedåse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar