mandag den 4. marts 2013

Projekt terrasse # 1

Når vi savner København, så hjælper det altid at stå op til en smuk solopgang over Århusbugten... :-)

For første gang har vi fået en skøn terrasse på 40-50 kvm, dvs. at den er lige så stor som mange rækkehuses små haver. Vi har dobbeltdøre ud til terrassen fra vores stue, så vi forestiller os, at det bliver virkelig skønt til sommer, med al den ekstra plads et sådan "uderum" vil give!


MEN, Det kræver virkelig en kærlig hånd, en masse sommerblomster og planter, hyggelige havemøbler, hynder og puder for at terrassen bliver fin og brugbar. Det var så denne første forårsweekend, at startskuddet til projekt terrasse blev affyret.

Terrassens træplanker er fuldstændig fulde af alger, som skal fjernes, fordi de gør træet meget glat og også grimt at se på.

Far og Lea arbejder på at skrubbe alger væk...

Lea var vældig interesseret i at se, hvad det dog var far lavede på terrassen... Jeg tror, at hun nød dels far-tid og dels at kunne være længe ude i det dejlige forårsvejr!


Terrassen er inddelt i to dele, En mindre del på ca. 15 kvm der er vestvendt og en større del på ca. 35-40 kvm der er østvendt.


Hov, hvor er sneen blevet af? Far, jeg vil gerne kælke! Da der var smuk hvid sne på terrassen, var den faktisk stor nok til, at Kasper kunne trække Lea rundt på kælken, og der kunne laves snemænd mm...


Vi kunne da heller ikke dy os for at plante vores første terrasse- krukke med en fin hængepil og nogle små påskeliljer

Så, nu mangler vi "bare" havemøbler, hynder, puder, parasol, grill, højbede, krukker samt planter...
Ingen kommentarer:

Send en kommentar