tirsdag den 19. marts 2013

Om at være mor på 3 måder på 1 gang...

I skrivende stund er jeg højgravid med vores tredje datter - endnu et lille forårsbarn :-)

Da vores første datter desværre ikke er blandt os længere, er jeg lige nu mor på tre forskellige måder: Jeg er mor til en lille smuk englepige, jeg er mor til en skøn tumligepige og jeg er mor til vores endnu ufødte lille datter. Det var noget jeg kom til at sidde og tænke over den anden dag - og jeg syntes, at det er en smuk, men også meget stærk følelse jeg oplever, når jeg tænker på mine tre piger. Det er jo tre helt komplet forskellige versioner af moderrollen, som jeg lige nu står midt i! Jeg føler mig beæret, trist, glad, lykkelig, vred, ydmyg over livets skrøbelighed, frustreret, forundret og overvældet over moderskabets mange facetter. MEN mest af alt føler jeg en dyb taknemlighed! 2 kommentarer: