mandag den 25. marts 2013

Marts måneds retrostofudfordring

Det blev en nederdel til Lea i forårsgrønne nuancer med lilla ribkant og pyntebånd.


Denne måneds yndlingsretrostof er dette i grønne nuancer, da det på trods af sneen udenfor giver mig forårs associationer :-)

Stoffet har jeg købt på "Det lille Værksted" på Østerbro , og det har oprindeligt været et sengebetræk. Jeg har derfor meget af det, og overvejer at bruge resten enten til puder og hynder til terrassen eller sy fleece på bagsiden og forvandle det til et picnictæppe til de forhåbentligt mange hyggelige ture til Mols bakker og stranden denne kommende sommer... 


4 kommentarer:

 1. Fin fin nederdel! Jeg stemmer på picnictæppe;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja, jeg bliver helt glad af at tænke på picnictæppe...

   Slet
 2. Et skønt stof du har der! Og nederdelen blev da bare så fin til din søde datter! :0)

  Ønsker dig rigtig gode påske-dager!

  Kh Marthe

  SvarSlet