mandag den 11. februar 2013

Stenalderbrød

Det er meget hypet lige for tiden med stenaldermad eller palæo kost... Men dette brød er virkelig lækkert og så er det super nemt at lave og falder ikke fra hinanden når man skærer skiver af det!

Lea og jeg brugte noget af eftermiddagen i dag på at bage et sådan brød :-)

Her får du opskriften:

100 g solsikkekerner
100 g sesamfrø
100 g græskarkerner
100 g hørfrø
100 g mandler
100 g valnødder
1 dl raspsolie
5 æg
2 tsk havsalt

Rør alle ingredienserne sammen i en skål, put kernemassen over i en rugbrødsform (jeg brugte en silikoneform, så behøver man ikke smøre eller bruge bagepapir). Bag brødet ved 160 grader i en forvarmet ovn i 60 min.
Vi spiste noget af vores nybagte stenalderbrød (man kunne vel også bare kalde det kernebrød) med en grov salat til her til aften.


Det var et hit både hos store og små :-)

Tip: Jeg fik at vide af min moster, som jeg fik opskriften til stenalderbrødet af, at det skulle smage himmelsk med ost og gulerodsmarmelade til - så det må jeg lige have fat i en opskrift på og se om det passer... 

- Jeps, det passer! Klik her for at komme til min gulerods-appelsin marmelade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar