fredag den 8. februar 2013

DIY Fastelavnsris

Jeg havde nogle gæslingsgrene, som havde været en del af årets julepynt. Da det så blev fastelavn, tænkte jeg, at de kunne gøre sig fint som fastelavnsris.


De små gæslinger på grenene er lidt skrøbelige. Derfor blev jeg nødt til at lave noget pynt, der næsten ikke vejede noget. Det blev til små sløjfer af tyl i forskellige farver og nogle små sorte fastelavnskatte, (som jeg klippede ud i alm. sort papir i stedet for det lidt tungere pap).

Skabelonen til fastelavnskattene fandt jeg på: bedstesblog.

Sløjferne lavede jeg ved at klippe små stykker tyl i 6 x 8 cm stykker (jeg lavede 2 i hver farve) og så binde et stykke sytråd, i samme farve som tyllen, rundt om midten på dem.
Det er meget simpelt, men festligt!Ingen kommentarer:

Send en kommentar