tirsdag den 29. januar 2013

Overalls

Jeg benytter mig ofte af Minikreas mønstre, de er meget lette at gå til, og der er gode muligheder for at variere og være kreativ med stofvalg, farver, applikationer, lommer, bånd og knapper, så det på den måde bliver mere ens eget design.

Jeg var for nylig inde i min yndlingsstofbutik her i Århus, Stof & Stuff og kunne ikke stå for noget lækkert fløjelskstof i karrygul. Jeg måtte købe det og lave noget til Lea af det. Det blev i første omgang til disse overalls med blomstret foer og en sød elefant applikeret på mavsen.- Og her har vi Lea i fuld aktion, man kan aldrig vide sig for sikker... 

1 kommentar:

  1. så fint. Skal selv igang med overall'sne hvad er din erfaring med størrelsen? Jeg synes nemlig at minikreas buskser passer bedst uden sømrum - er det det samme for overallsne? Håber du kan hjælpe.

    SvarSlet