torsdag den 24. januar 2013

Om at pifte møbler op


Jeg har, inspireret af diverse boligmagasiner og krea-bloggere, kastet mig ud i at give nogle af vores møbler et nyt look. Jeg har bl.a. malet en gammel kommode grøn, malet og tapetseret en sættekasse til Leas værelse, malet et lille skuffedarium og et par pyntehylder – også til Leas værelse. Derudover har jeg givet et par billige skamler nyt look. Den ene skammel ”bor” i køkkenet, hvor både mor og datter har god brug af den! Den anden ”bor” på Leas værelse, hvor den bruges, når der skal læses godnathistorier og når Lea skal nå noget legetøj i sit legetøjsskab (som jeg for øvrigt også har malet).Jeg syntes, at det har været rigtig sjovt, at give gamle møbler nyt liv og gjort dem lidt mere festlige. Det er faktisk slet ikke så svært som jeg først gik og troede, og jeg har lavet en lille DIY til hvordan man kan gøre en billig og kedelig træskammel fra IKEA fin og personlig.

2 kommentarer:

  1. Hold da op, hvor er det blevet flot! :-) Er helt forelsket i sættekassen... Var det et meget stort arbejde? :-) Det ser nemlig lidt besværligt ud, og jeg kunne godt selv tænke mig at lave en... Hehe. Knus Diana

    SvarSlet
  2. Hej, og tak for de pæne ord!!! Jeg syntes faktisk, at det var en anelse besværligt og der er lagt nogle timer i arbejdet med sættekassen... Men så har man til gengæld også et helt særligt møbel, som man helt selv har bestemt udseendet af :-)

    SvarSlet