torsdag den 31. januar 2013

Blomsteralf

Så blev Leas fastelavnskostume færdigt. Efter lidt grublen over hvad hun skulle klædes ud som, fik jeg den idé (inspireret af de blomster-alfe-kort jeg har købt til Leas værelse), at hun selvfølgelig skal klædes ud som en lille blomsteralf.

Nu hvor jeg havde idéen til kostumet, manglede jeg blot at vælge stof og finde ud af hvordan jeg skulle bære mig ad med at kreere kostumet... Da jeg også lige havde tilmeldt mig retro-stof udfordringen fra bloggeren, Marthe, ja, så tænkte jeg, hvorfor ikke lave nogle blomsteralfe-vinger af noget sødt lilla blomstret retro-stof  som jeg syntes er så fint ( -og det er så min januar måneds retro-stof favorit).Og jeg er blevet helt tilfreds med resultatet. Tadaa, blomster-alfe vinger i fint lilla retro-stof. Jeg ligger en DIY ud snarest...


Og så lidt billeder af selve blomster-alfen:

Tit tit

En rigtig lille alfe-pilfinger...


Ud over vingerne har jeg lavet et lille tylskørt og et et lille spænde med tyl. Jeg blev inspireret til tylskørtet af Trines blog: groovybabyandmama, en fantastisk inspirerende blog med mange fine DIYs også en for tylnederdele.4 kommentarer:

 1. Hej Ann-Katrine
  Sikke en sød lille blomster-fe du har : ) Jeg er vild med vingene du har lavet, og X`er fingre for en hurtig DIY, for det her var da et helt TOP fastelavns-kostume-tip! ;-)

  Hav en skøn aften videre!

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord! :-) Jeg har lige lagt en DIY op min blog. Håber at få lov til at se dit resultat...

   KH
   Ann-Katrine

   Slet
 2. Hvor er det bare et sødt kostume! Hun er da alt for kær, din lille alfepige :-)
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er det fedt, at der er nogen der gider kommentere på min nye blog!

   Slet